Nadine van Simons HBS

Hi, ik ben Nadine

Mijn fascinatie voor hotels ontstond al toen ik een klein meisje was. Mijn vader, werkzaam als tourleider in Ierland, nam mijn zusje en mij mee op zijn reizen door het hele land.

Een paar dagen met hem op pad was voor ons een bijzondere ervaring. De ‘buzz’ in de hotellobby waar we verbleven was fantastisch! Mensen die in en uit liepen, verschillende talen die werden gesproken, medewerkers in prachtige uniformen, en gasten met diverse achtergronden en verhalen.

Deze ervaringen prikkelden mijn nieuwsgierigheid, en op dat moment wist ik het al: als ik later groot ben, wil ik in een hotel werken.

De afgelopen 15 jaar heb ik mijn sporen verdiend in hotels binnen en buiten ons land. Van knusse verblijven tot grootschalige complexen en van budgetaccommodaties tot weelderige 5-sterren hotels.

Tijdens mijn loopbaan heb ik alle operationele afdelingen doorlopen, zoals housekeeping, F&B, receptie en reserveringen. Vervolgens ben ik de uitdaging van HR aangegaan en begon ik met het leiden van mijn eigen teams.

Zorgen dat alles op rolletjes loopt, medewerkers in hun kracht zetten, targets behalen en als resultaat tevreden gasten, heerlijk!

Werken in grote internationale ketens, lokale nieuwe merken helpen opstarten, verbouwingen begeleiden, een hotelrebranding doorlopen – ik heb het allemaal mogen ervaren. En dat is wat ik zo prachtig vind aan de hotelwereld; het is altijd in beweging en nooit saai!

Nadine Simons Hospitality Business Services

In mijn laatste jaren als General Manager heb ik ontdekt waar mijn ware passie ligt: plannen, organiseren en ondersteunen om anderen verder te helpen. Nu ik moeder ben van twee prachtige kinderen, besefte ik me dat ik mijn tijd anders wilde indelen. Om deze reden besloot ik voor mezelf te beginnen. Het maakt me enorm gelukkig dat ik nu de twee meest fantastische ‘banen’ ter wereld kan combineren: het moederschap en mijn liefde voor hospitality.

Ik sta klaar om mijn kennis en ervaring over te dragen aan jouw hospitality bedrijf. Met een betrokken en hands-on ‘can do’-mentaliteit bied ik uiteenlopende services aan. Wil jij graag verder groeien met je bedrijf? Stuur mij een berichtje!